Thuis

SUNLUXX INDUSTRIAL CO.,LIMITED

Ik heb 36 stukken 300 Watts LEIDENE Parkeerplaatslichten van Sunluxx gebracht, is de Lichte output ongelooflijk! Wij vervingen 400 watts hps inrichtingen, zijn de deze LEIDENE inrichtingen het helderdere en betere kijken! Dank voor Sunluxx-de Diensten!

—— Rolf

Ik ben online Chatten Nu

SUNLUXX INDUSTRIAL CO.,LIMITED

1 2 3 4 5 6 7 8 9
SUNLUXX INDUSTRIAL CO.,LIMITED SUNLUXX INDUSTRIAL CO.,LIMITED SUNLUXX INDUSTRIAL CO.,LIMITED SUNLUXX INDUSTRIAL CO.,LIMITED SUNLUXX INDUSTRIAL CO.,LIMITED SUNLUXX INDUSTRIAL CO.,LIMITED SUNLUXX INDUSTRIAL CO.,LIMITED SUNLUXX INDUSTRIAL CO.,LIMITED SUNLUXX INDUSTRIAL CO.,LIMITED
Fabriek Fabriek Fabriek Fabriek Fabriek Fabriek Fabriek Fabriek Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Merken : SUNLUXX
Aantal werknemers : 50~60
Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 90% - 100%

Sunluxx Uitstekend Product, de Grote dienst, Snelle levering.


De Sunluxxteams hebben 12 jaar ervarings in onderzoek en ontwikkeling in LEIDENE dossiers, hebben wij ook ons R&D-team, boven gemiddelde 9 jaar ervarings in van de LEIDENE de verkoopteam verlichtingsmarkt, en team van het productiebeheer.


Wij houden ontwikkelend nieuwe producten en toevoegend aan onze bestaande productregelen om de behoeften van onze klanten beter te dienen. Het testen van elk product voor kwaliteit en betrouwbaarheid.


Wij leveren ook retroactief aanpassen uitrustingen voor huidige en verouderde inrichtingenvervanging, die onze klanten onnodige toegevoegde uitgave bewaren.


Wij specialiseerden ons in LEIDENE Verlichtingstechnologieën om klanten de recentste en meest innovatieve energie te brengen - de oplossingen van de besparingsverlichting.


Sunluxx is een portaal voor de oplossingen van de verlichtingsenergie en veel meer als dienst aan onze klanten geworden. Het werken met onze leveranciers om onze prijzen betaalbaar en concurrerend te houden.


De LEIDENE producten gebruiken veel minder energie dan het halogeen en de gloeiende tegenhangers. Zij veroorzaken ook minder hitte die energie kan besparen op indirecte manieren zoals airconditioningskosten. Niet alleen zal zij be*sparen op nutsrekeningen, maar ook langer duren en zal op vervangingskosten ook besparen.


Heb om het even welke vragen over leiden? Wij moeten hier helpen, of u één bol verandert of elk van uw verlichting bijwerkt. Toch in Sunluxx bieden wij u de meest geschikte en energy-saving oplossingen aan!

Contactgegevens
SUNLUXX INDUSTRIAL CO.,LIMITED
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)